0745 750 245 - Traduceri Autorizate Iaşi, Legalizări, Apostile, Listări, Xerox, Scanări  E-mail: cezarst@yahoo.com Str. Râpa Galbenă nr.12 (Club CFR – parter) - Iasi

Servicii de traduceri
- Noi vă oferim traduceri autorizate profesioniste, respectând termenele stabilite de comun acord şi oferind garanţia calităţii.
- Ne ocupăm inclusiv cu tehnoredactarea documentelor şi de listarea acestora. Vă putem oferi de asemena şi un duplicat în format electronic.
- Tipărirea de exemplare în plus: exemplarele în plus pentru traducerea efectuată se taxează cu 2 ron/pagină.
- Putem oferi de asemenea şi servicii de corectură şi revizie a traducerilor. Aceste servicii se taxează cu 50% din tariful pe pagina de 2000 caractere cu spaţii sau 50% din tariful standard/document.
- Rezolvam solicitari de traduceri primite din toata tara, persoane fizice sau juridice, inclusiv urgente.

 

Servicii conexe

Legalizarea

Vom legaliza, la cerere, documentele traduse in cadrul biroului nostru de traduceri la Birouri Notariale cu care colaborăm.
Pot fi legalizate traducerile documentelor oficiale, cele care poartă ștampila si semnătura instituților emitente.

 

Apostilare si supralegalizarea

Pentru ca actele dumneavoastră să fie valabile în străinătate, conform prevederilor stipulate în cadrul convenției de la Haga, este nevoie ca ele să fie apostilate, traduse, legalizate si supralegalizate.

In cadrul biroului nostru apostilăm: acte de stare civilă, acte de studii, acte emise de Notari publici, Tribunale, Judecătorii etc.

Cezar Stoian
Str. Râpa Galbenă nr.12, (Club CFR – parter) – Iași
Tel. 0745 750 245 (WhatsApp)
E-mail: cezarst@yahoo.com